Madu Asli Hutan Riau (Madu Pokok Tualang/Sialang)

Product:
Madu Asli Hutan Riau (Madu Pokok Tualang/Sialang)

Author:
Lebah Hutan Pokok Tualang/Sialang

Publisher:
Hutan Riau Indonesia

Price:
RM70 (Sebotol (1.3kg)

Weight:
1.3kg

Description:

Madu asli ini diperolehi dari kumpulan lebah-lebah hutan Riau, Indonesia. Dikumpulkan oleh sahabat-sahabat dari indonesia yang banyak masuk ke hutan untuk mengutip hasil-hasil hutan. Seperti yang kita maklum dan ketahui, hutan-hutan di Indonesia masih sangat terjaga keasliannya. Berbeza dengan keadaan di Malaysia. Madu-madu ini dihasilkan oleh lebah-lebah liar yang mengutip bahan-bahan/material hutan secara asli lagi natural. Bunga-bunga dan pohon-pohon hutannya masih sangat tulen dan terhindar dari pencerobohan tangan-tangan manusia. Madu ini dijamin asli. Sekiranya anda tidak berpuas hati, setelah anda melakukan ujikaji atau kajian makmal, duit anda akan dipulangkan 2 kali-ganda, insyaAllah… Rasalah sendiri keasliannya. Anda boleh membelinya secara pos atau datang sendiri berjumpa kami di Shah Alam.

More Information/payment:
Saudara Nawawi, h/p. No.: 012-6887715 atau 013-3701152 atau email: [email protected] untuk urusan tempahan, pembelian, atau semakan stok. Layari http://galeriniaga.blogspot.com/

Payment:
Bank in/depositkan bayaran (termasuk kos penghantaran) ke account CIMB no. 0114-0018104-52-8, & sms/email kan nama, alamat penuh anda, serta no. tel untuk urusan penghantaran.

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest