Menjadi Pengantin Sepanjang Masa


Title:
Menjadi Pengantin Sepanjang Masa

Author:
Syaikh Fuad Shalih

Publisher:
Aqwam

Price:
40

Weight:
620g

Description:

Sebuah pernikahan, ia bakal menyingkap tabir rahsia. Suami perlu memahami bahawa seseorang isteri yang dinikahi tidaklah semulia Khadijah, setakwa ‘Aisyah, atau secantik Zulaikha. Dia hanyalah wanita akhir zaman yang memiliki cita-cita menjadi seorang solehah. Dan seorang isteri, dia perlu memahami bahawa sang suami bukanlah seorang Nabi. Mungkin tidak segagah Musa, atau tidak juga setampan Yusuf. Dia hanya seorang lelaki akhir zaman yang bercita-cita untuk memiliki zuriat yang soleh-solehah. Buku ini ditulis oleh Syaikh Fuad sebagai bekalan dan persiapan peribadi seseorang yang hendak bernikah. Atau sepasang suami/isteri yang baru bermula melangkah ke alam rumah-tangga. Buku ini berusaha membantu anda mengharungi bahtera pernikahan dengan mawaddah (kasih-sayang), keluarga yang harmoni, sakinah (dipenuhi ketenangan), dah rahmah (dipenuhi rahmat Allah).

Total Pages:
416

More Information/payment:
Saudara Nawawi, h/p. No.: 012-6887715 atau 013-3701152 atau email: [email protected] untuk urusan tempahan, pembelian, atau semakan stok. Layari http://galeriniaga.blogspot.com/

Payment:
Bank in/depositkan bayaran (termasuk kos penghantaran) ke account CIMB no. 0114-0018104-52-8, & sms/email kan nama, alamat penuh anda, serta no. tel untuk urusan penghantaran.

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest