402 – Usahawan Kaya Wang Kaya Iman

Usahawan Kaya Wang Kaya Iman

Title:
Usahawan Kaya Wang Kaya Iman

Author:
Usahawan Kaya Wang Kaya Iman

Publisher:
PTS Malaysia

Price:
RM16.50

Weight:
500g

Description:


Benarkah islam sudah lama menyediakan garis panduan bagi kita menceburi keusahawanan?

Apakah etika-etika keusahawanan menurut islam?

Apakah tip-tip mencapai kejayaan dalam perniagaan?

Siapakah contoh teladan terbaik dalam keusahawanan berpaksikan islam?

Keusahawanan dan perniagaan adalah bidang yang dijamin rezeki, asalkan kita mencurahkan sepenuh komitmen dan menjunjung tinggi etika yang digariskan dalam Islam.

Usahawan: Kaya Wang Kaya Iman memimpin pembaca menguasai ilmu-ilmu keusahawanan berteraskan kerangka agama, daripada sekecil-kecil perkara, iaitu panduan memulakan karier sebagai usahawan sehinggalah kepada aspek bagaimana penglibatan usahawan dalam membangunkan ekonomi umat Islam.

Usahawan: Kaya Wang Kaya Iman ditulis bagi membolehkan saudara memperoleh manual lengkap bagi meraih keuntungan dunia, dalam masa yang sama sentiasa meletakkan saudara di atas landasan yang tepat, bergerak menuju ke syurga akhirat..

Total Pages:

261 m/s.

More Information/payment:
Saudara Nawawi, h/p. No.: 012-6887715 atau 013-3701152 atau email: [email protected] untuk urusan harga, pengedar, diskaun, tempahan atau pembelian.


Payment:
Bank in bayaran (termasuk kos penghantaran) ke account CIMB no. 0114-0018104-52-8 atau Maybank: 162786012893 (Nur Amalina Bt. Zahari), & sms/email kan nama & alamat penuh anda untuk penghantaran.