81 – Beda Salafi & Hizbi (Menjawab Syubhat Buku “Beda Salaf Dengan Salafi”)

Beda Salafi & Hizbi (Menjawab Syubhat Buku “Beda Salaf Dengan Salafi”)


Name of Book:
Beda Salafi & Hizbi (Menjawab Syubhat Buku “Beda Salaf Dengan Salafi”)

– Disertakan dngan fatwa-fatwa kibar ulama zaman ini.

Author:
Abdul Qodir Abu Fa’izah al-Atsari

Publisher:
Too Bagus Publishing

Price:
RM25

Weight:
400 gram

Description:

Pergolakan di antara pembela kebenaran dengan kebatilan akan sentiasa berlangsung sehingga ke akhir zaman. Para pembela kebenaran harus memiliki kesabaran yang tinggi dan ilmu yang kuat serta fakta-fakta yang akurat. Ini kerana serangan musuh adalah sentiasa bertali arus melontarkan pelbagai syubhat dan kebatilan.

Begitu banyak sekali syubhat dan kebohongan yang dilemparkan kepada dakwah dan perjuangan menegakkan manhaj yang benar berasas-kan manhaj salafus soleh. Ia berlaku atas pelbagai sebab yang antaranya berpunca dari ketidak mahuan menerima kebenaran dan hilangnya nilai-nilai amanah serta keikhlasan dalam beragama. Ditambah pula dengan perasaan taksub yang jauh tersasar dari kebenaran dan haq.

Jika sebelum ini kita pernah digemparkan dengan buku berjudul, “Dakwah Salafiyah Dakwah Bijak”, “Aku Melawan Teroris”, dan “Diapa Teroris Siapa Khawarij”, kini buku “Beda Salaf Dengan Salafi” pula mengambil tempat untuk menyerang dan menyebarkan syubhat-syubhat penyelewengan.

Maka, dengan adanya buku berjudul “Beda Salafi & Hizbi”, maka kami menjawab segala tuduhan dan syubhat tersebut dengan sikap yang amanah dan ilmiyah demi sebuah kebenaran. InsyaAllah.

Pages:
173pages

More Information/payment:

Saudara Nawawi, h/p. No.: 012-6887715 atau 019-3081940 atau email: [email protected] untuk urusan tempahan atau pembelian.

Payment:
Bank in bayaran (termasuk kos penghantaran) ke account CIMB no. 0114-0018104-52-8, & sms/email kan nama & alamat penuh anda untuk penghantaran.