529 – Khomeini Berdusta

Khomeini Berdusta


Title:
Khomeini Berdusta
Judul Asal: Mauqif al-Khumaini min Ahlis Sunnah

Author:
Muhammad Malullah

Publisher:
Multazam

Price:

RM13

Weight:
100g

Description:


Permusuhan di kalangan ahli sunnah dengan kaum sesat syi’ah memang telah lama wujud seawal zaman kedatangan Islam lagi. Sebuah permusuhan yang tidak akan reda dan tidak ada titik penyatuannya melainkan sama-sama kembali kepada aqidah yang benar, iaitu aqidah yang dibawa oleh Rasulullah dan dianut oleh para sahabat ridhwanullah ‘alaihim ajma’in.

Pada zaman ini, api permusuhan tersebut disemarakkan lagi oleh tokoh besar Syi’ah bernama Khomeini. Seorang tokoh yang mengumandang ideologi revolusi dan pemberontakan. Seorang yang telah menghidupkan kembali ajaran Syi’ah Imamiyah dan wilayatul faqih ke seantero dunia sambil memerangi umat Islam secara fizikal mahupun aqidah.

Namun sedihnya, ramai umat Islam yang tertipu dengan sosok rupa khomeini yang digambarkan sebahagian pihak sebagai ulama dan pejuang Islam contoh. Malah digambarkan oleh kebanyakan pergerakan-pergerakan atau harakah Islamiyah sebagai tokoh revolusi yang telah berjaya menegakkan republik serta negara Islam Iran!

Sayangnya, mereka sebenarnya tertipu dengan sikap dusta Khomeini dan tokoh-tokoh Syi’ah lainnya. Mana mungkin kita menganggap khomeini ini sebagai pembela Islam sedangkan dalam masa sama beliau terang-terangan mengkafirkan para sahabat Nabi, menolak hadis-hadis nabi yang sahih, mencela isteri-isteri Nabi sebagai pelacur, mengubah suai al-Qur’an, mengatakan Islam belum sempurna, mengkafirkan ahlus sunnah dan menghalalkan darahnya, dan menganggap dirinya sebagai tuhan jauh meninggalkan makam kenabian… Subhanallah…

Sungguh celakalah buat pengaku ahli sunnah wal-jama’ah tetapi dalam masa sama membela, memuja, dan mengangkat Khomeini sebagai tokoh ulama dan pejuang Islam!

Total Pages:
111 m/s.

More Information/payment:
Saudara Nawawi, h/p. No.: 012-6887715 atau 013-3701152 atau email: [email protected] untuk urusan tempahan, pembelian, atau semakan stok. Layari – http://galeriniaga.blogspot.com/

Payment:
Bank in/depositkan bayaran (termasuk kos penghantaran) ke account CIMB no. 0114-0018104-52-8, atau Maybank: 162786012893 (Nur Amalina Bt. Zahari) atau Bank Islam: 12038010109649 (Atsar Enterprise) & sms/email kan nama, alamat penuh anda, serta no. tel untuk urusan penghantaran.