Menjadi Isteri Yang Istimewa
Tips Memikat Hati Suami

Title:
Menjadi Isteri Yang Istimewa
Tips Untuk Memikat Hati Suami
Author:
Shafa Syamandi
Publisher:
Darus Sunnah

Price:

RM24
Weight:
480g

Description:

Wanita adalah sebahagian dari pemanis dan penyeri sebuah kehidupan. Wanita adalah sumber kemanisan apabila ia menjadi seorang yang mampu membekalkan pasangannya cintanya (sang suami) tanpa memikirkan sebarang imbalan dan bayaran. Di ketika ia dengan sepenuh hati dan rela menyerahkan dirinya kepada suaminya sambil menghembuskan cintanya, kasih-sayangnya, kesetiaannya, dan dan ketulusannya dalam perhubungan. Dan juga di ketika dia menadzarkan kecantikannya, kecomelannya, dan kehidupannya hanya untuk suaminya, dengan tidak dikongsikan kepada lelaki selain daripadanya.
Sebaliknya, wanita juga berupaya menjadikan kehidupan ini suatu yang amat pahit. Ini berlaku di ketika sang suami merasa bahawa wanita pendampingnya menjadi tirai hitam yang menghalanginya dari mentari dan sinar kehidupan yang sebenar. Di saat sang wanita menuntut cinta, kasih-sayang, dan perhatian tanpa ketulusan dan keikhlasan. Sebaliknya, menjual kasih-sayangnya dengan imbalan-imbalan tertentu.
Oleh itu, wanita yang bagaimanakah yang ingin anda jadi untuk suami anda?
Buku ini menyediakan pelbagai tips istimewa untuk menjadi wanita yang istimewa. Jadilah wanita yang mempersona di sisi suami anda, dan fahami peranan anda di samping suami dan keluarga tercinta..
Total Pages:
286 m/s.

More Information/payment:
Saudara Nawawi, h/p. No.: 012-6887715 atau 013-3701152 atau email: [email protected] untuk urusan tempahan, pembelian, atau semakan stok. Layarihttp://galeriniaga.blogspot.com/

Payment:
Bank in/depositkan bayaran (termasuk kos penghantaran) ke account CIMB no. 0114-0018104-52-8, atau Maybank: 162786012893 (Nur Amalina Bt. Zahari) atau Bank Islam: 12038010109649 (Atsar Enterprise) & sms/email kan nama, alamat penuh anda, serta no. tel untuk urusan penghantaran.

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest