440 – 50 Video Live The Best of Child

50 Video Live The Best of Child
Title:
50 Video Live The Best of Child

Author:
Marjan Production

Publisher:
Marjan Production

Price:
RM20

Weight:
150gram

Description:

DVD ini menghimpunan koleksi rakaman kanak-kanak membaca al-Qur’an. Dari seawal usia 2 tahun sehingga peringkat awal remaja. Amat sesuai sebagai tontonan anak-anak di rumah sebagai salah satu bentuk dorongan dan motivasi menguasai ayat-ayat suci al-Qur’an. DVD ini membantu anak-anak menguasai al-Qur’an seawal usia 3 bulan setelah kelahiran. Biasakan anak-anak anda mendengar bacaan-bacaan ayat suci al-Qur’an, insyaAllah ia bakal membantu anak-anak anda menguasai dan menghafalnya. Kerana pada usia kecil inilah anak-anak amat mudah untuk menghafal dan menangkap apa jua perkataan yang ia dengar atau apa jua objek yang ia pandang. Maka mafaatkanlah masa kecil mereka dengan perkara-perkara kebaikan terutamanya al-Qur’an. Sebaliknya, jauhilah anak-anak kecil anda dengan sedaya-upaya dari apa jua bentuk elemen maksiat.
Melalui DVD ini anda akan melihat betapa kanak-kanak seawal usia 2 tahun telah mampu menguasai dan menghafal ayat-ayat suci al-Qur’an. Semoga DVD ini mampu membantu.
Total Pages:
1 DVD

More Information/payment:
Saudara Nawawi, h/p. No.: 012-6887715 atau 013-3701152 atau email: [email protected] untuk urusan tempahan, pembelian, atau semakan stok. Layarihttp://galeriniaga.blogspot.com/

Payment:
Bank in/depositkan bayaran (termasuk kos penghantaran) ke account CIMB no. 0114-0018104-52-8 atau Maybank: 162786012893 (Nur Amalina Bt. Zahari), & sms/email kan nama & alamat penuh anda untuk penghantaran.