Imam Syiah Melaknat Abu Bakar, Umar, Aisyah Radhiyallahu ‘Anhum di Dalam Solat. Lihat juga bagaimana mereka melaksanakan solat:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6_6OlW6ePiY]

Bagaimana Syi’ah Melaungkan Azan:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5hDp3P0RhH8]

Muammar Gaddafi (Syi’i): Seluruh Afrika Utara adalah Syiah:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gIN6BI4wjTw]

Syi’ah Menyerang Malaysia? Sambutan Wiladah Imam Mahdi Di Kuala Lumpur:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=agdRZ4KMKpE]

Recommend to friends
 • gplus
 • pinterest

Comments

 1. AbulAbas Aljuwaini
  January 26, 2009 at 12:56 am

  bahaya mubtadi’ah
  ——————
  Tahukah anda bahawa wahabiah salafiah adalah musuh umat Islam yang paling merbahaya. Ini terbukti dari sejarah hitam mereka yang telah ditegaskan dalam hadis Bukhari yang mana merekalah kumpulan yang akan lahir sebagai tanduk syaitan dan ajaran mereka itulah kegemparan yang akan berlaku dalam agama dengan membidd’ah dan mentakfirkan semua umat Islam selain kumpulan mereka sahaja

 2. ABU ABDILLAH
  February 4, 2009 at 9:44 am

  Syiah dan Yahudi adalah satu… Syiah bertanggung jawab ke atas kematian para cendiakawan Islam.. Mereka ini boleh diketogerikan sebagai pembunuh!!!

  Allah melaknat mereka atas perbuatan mereka. Pemimpin mereka kafir. Dan pengikut syiah, moga mereka mendapat kesedaran dan meninggalkan syiah yg kejam.. Thanks Nawi…Wslm..

 3. jungg00d
  April 7, 2009 at 3:10 am

  Abul Abas Al-Juwaini jgn keluar topik. Anta bukan ahli utk terangkan hadits 2tanduk tu. Paling utama ialah menguatkan dakwah+tableegh menyekat kemaraan fhmn2 selain yang digariskan oleh Quran+Sunnah.

Comments are closed.